23948sdkhjf

Pihl & Søn forandrer idrætshal i nordsjællandsk stationsby

Nu er 2.865 nyindrettede kvadratmeter klar til at lægge gulv til alt fra skoleidræt til fællesspisning

Lokale ildsjæle kan nu se det håndgribelige bevis for det arbejde, som de sammen med Hillerød Kommune har gjort for at omdanne Skævinges gamle idrætshal til det, der skal være 'byens bankende hjerte'.

Entreprenøren Pihl & Søn har lagt sidste hånd på om-, til- og udbygningsprojekt og overdraget det nye samlingspunkt til borgerne i den nordsjællandske by. Så nu er gulvet klar til badminton, fællesspisninger, håndbold, musik, skoleidræt, strikning og meget mere i Skævinge Kultur-, Idræt-, og Fritidshus (SKIF).

For at sikre mere plads plus bedre faciliteter er der arbejdet både inde og ude. I alt har projektet omhandlet 2.865 kvm byggeri.

Tag og loft er blevet udskiftet, og der er også blevet lagt nye gulve. Det har været muligt at bevare størstedelen af det oprindelige halareal, dog har det været nødvendigt at foretage visse nedrivninger for at give plads til to nye fløje, der rummer en kultursal, et musik- og øvelokale, køkken og orangeri.

Store glaspartier giver lys og kig til lokalerne, og et overdækket byrum kobler sig på huset, hvor man kan lege, træne og hygge sig. Derudover er der også etableret en multibane og mulighed for parkour- og skate-aktiviteter. 

Christensen & Co Arkitekter er arkitekter på SKIF.

Både i de indledende faser og undervejs i byggeprocessen har Pihl & Søn inddraget Skævinges borgere og SKIFs brugere. Derudover har hovedentreprenøren arrangeret byggepladsbesøg og erhvervspraktikforløb, hvor elever fra den lokale Kornmarkskole har prøvet kræfter med livet som byggeleder, VVS'er og pladsmand.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188