23948sdkhjf

Massivt ordreboom hos NCC

NCC’s danske afdeling har i 1. kvartal 2013 øget ordreindgangen med næsten 1,5 mia. kr. sammenlignet med sidste år. Til gengæld er der underskud på driften.
- Vi er særdeles tilfredse med både resultatet for første kvartal og ordreindgangen. Ordrebeholdningen giver en god bund for vores aktiviteter i de kommende år.

Det siger Klaus Kaae, adm. direktør i NCC Construction Danmark, på baggrund af NCC’s netop offentliggjorte regnskab for årets første tre måneder.

Omsætningen er godt nok faldet med mere end en halv milliard til 891 mio. kr., men en massiv fremgang i ordreindgangen betyder samtidig, at den samlede ordrebeholdning nu udgør 4.636 mio. kr. Det er hele 44 procent højere end på samme tidspunkt sidste år.

Omsætningsfaldet har ikke overraskende påvirket driftsresultatet, der udgør et underskud på 83 mio. kr. mod et nulresultat i samme periode 2012. Hos NCC peger man på, at resultatet i nogen grad er påvirket af den lange vinter, som har bremset aktiviteten i NCC Roads. Hertil kommer, at udviklingsforretningerne i NCC Property Development og NCC Bolig har afleveret færre kvadratmetre i årets tre første måneder end i første kvartal 2012.

NCC Construction har til gengæld haft et fint kvartal med en nettoomsætning på 667 mio. kr. (2012: 608 mio. kr.) og et driftsresultat på 34 mio. kr. (2012: 32 mio. kr.). Ordreindgangen er steget med cirka 1.400 mio. kr. til 1.871 mio. kr. Klaus Kaae oplyser, at ordrebeholdningen påvirkes positivt af ordren på Byggeafsnit 8 i Carlsberg Byen.
Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187