23948sdkhjf

Dansk udlejer opkøber stort udlejningsselskab

Zeppelin Rental overtager CP udlejning, der beskæftiger 150 medarbejdere

Zeppelin Gruppen opkøber CP Aps, en af de førende udlejningsvirksomheder i Danmark. 

Med opkøbet udvider Zeppelin sine internationale aktiviteter yderligere og styrker udlejningsforretningen. Efter godkendelse af transaktionen af de relevante myndigheder forventes opkøbet at være endeligt afsluttet i slutningen af maj eller begyndelsen af juni 2023.

CP ApS er specialist i udlejning af materiel til byggepladser; herunder især skure, men er også aktiv inden for udlejning af entreprenørmaskiner, lifte samt styring og planlægning af byggepladser. Kunder i Danmark vil drage fordel af et markant udvidet udvalg af produkter og tjenester fra én enkelt leverandør.

Et stort skridt

- Udvidelsen af det integrerede udbud af løsninger fra Strategic Business Unit Rental, tager os et stort skridt fremad i opbygningen af en førende udlejningsorganisation på vores skandinaviske markeder, siger Peter Gerstmann, CEO for Zeppelin Group.

CP opretholder tre lokationer i Viby Sj. (hovedkontor), Galten (ved Aarhus) og Middelfart, har en udlejningsflåde på omkring 11.000 enheder og beskæftiger omkring 150 medarbejdere. Kunderne omfatter byggefirmaer, offentlige institutioner samt private virksomheder.

Den fælles drift giver en solid base og potentiale for den fremtidige udvikling af nye og allerede eksisterende udlejningsydelser på det danske marked. Samtididig gør opkøbet Zeppelin Rental til den 3. største udlejer Lasse Ludvigsen, general manager, Zeppelin Rental.

Forlader firmaet

- I Zeppelin har vi fundet en køber, hvis værdier og virksomhedskultur stemmer overens med vores, siger Julie Bruun, ejer og administrerende direktør i CP ApS. - Kunder hos begge, CP og Zeppelin, vil opleve en komplet produktportefølje samt adgang til en enorm flåde, hvilket resulterer i en endnu bedre service med i alt syv afdelinger i Danmark. Zeppelin vil tage digitalisering og bæredygtighed til et højere niveau og tilbyde de bedste løsninger i branchen.

Efter gennemførelsen af handlen og en efterfølgende overgangsfase forlader Julie Bruun CP i slutningen af juni på grund af sin graviditet og kommende forældreorlov. 

- Jeg er tryg ved at aflevere CP til Zeppelin og ser frem til at følge rejsen videre fra sidelinjen, siger hun.

Solid base

Lasse Ludvigsen, General Manager hos Zeppelin Rental, supplerer: 

- Den fælles drift giver en solid base og potentiale for den fremtidige udvikling af nye og allerede eksisterende udlejningsydelser på det danske marked. Samtididig gør opkøbet Zeppelin Rental til den 3. største udlejer på det danske marked, siger Lasse Ludvigsen.

- Opkøbet styrker vores position markant på et stærkt konkurrencepræget marked, siger Arne Severin, leder af Zeppelin Groups Strategic Business Unit Rental. 

- CP's portefølje komplementerer vores perfekt og åbner op for nye vækstmuligheder, slutter han.

Læs mere i M-Xtra i Licitationen - Byggeriets Dagblad i morgen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11