23948sdkhjf

Myndighederne godkender etablering af ny installatør-kæmpe

En af landets største virksomheder indenfor el-, vvs, fiber samt ventilations- og kølesystemer med 800 medarbejdere er en realitet

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt etableringen af Installatørgruppen, og det "uden betingelser", påpeger den nye installatørsammenslutning i en meddelelse.

Installatørgruppen ejes af kapitalfonden FSN Capital og 11 danske installationsvirksomheder, der tidligere i år annoncerede, at de er gået sammen om at etablere det, som skal blive en markedsleder indenfor el-, vvs, fiber samt ventilations- og kølesystemer.

Den nydannede virksomhedskonstruktion har en samlet omsætning på omkring 1,35 mia. kr. og mere end 800 medarbejdere, hvilket gør det til en af de vægtige spillere herhjemme.

Med konkurrencemyndighedernes godkendelse gælder det om at begynde samarbejdet på tværs af virksomhederne.

– Vi kan nu komme i gang med at sikre stordriftsfordele for virksomhederne, der kan bidrage til at styrke deres position og konkurrenceevne og ikke mindst udvikle Installatørgruppens position over hele landet, siger Niels Meidahl, adm. direktør i Installatørgruppen.

De 11 nuværende virksomheder

De nuværende virksomheder i Installatørgruppen er A-Comfort, Alvent Ventilation, Byens VVS & Blik, CH VVS, El Team Fyn, GL VVS, Jesper Hansen VVS, John Jensen VVS, Kjellerup Group, MH Elektric og WeCon.

Som partnere i Installatørgruppen fastholder de enkelte virksomheder deres firmanavne, ledelse, medarbejdere, kontorer og opretholder dermed deres lokale forankring og tætte kunderelationer.

Kilde: InstallatørGruppen

– En større andel af virksomhederne i InstallatørGruppen er i dag VVS virksomheder, og vi fokuserer derfor nu også på at få flere fagentrepriser med og blive repræsenteret i alle landsdele, fortsætter han.

Installatørgruppen har hovedkontor i Roskilde, hvor der sidder 10 medarbejdere.

Firmaet går efter at blive markedsleder igennem partnerskaber med lokale installatører over hele Danmark. InstallatørGruppen ejes af FSN Capital og de enkelte virksomheder. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109