23948sdkhjf

Det komplette hansgrohe-badeværelse gør livet let for dig og kunderne

Som du måske så på forårets VVS-messe i Odense, kan hansgrohe nu levere produkter til hele badeværelset. Deres nye håndvaske, toiletter, badeværelsesmøbler og spejle passer perfekt sammen med det velkendte sortiment af armaturer, brusesystemer, afløb og tilbehør.

Designmæssigt passer farver, former og størrelser sammen på kryds og tværs i hele badeværelset, og rent teknisk matcher hansgrohe-produkterne også hinanden. Der vil fx altid være flere bud på det helt perfekt håndvaskarmatur til den valgte hansgrohe-vask, så kunden får god plads under tuden og undgår irriterende vandstænk rundt om vasken. Samtidig er alle de nye produkter af høj kvalitet, som du kender det fra det eksisterende hansgrohe-sortiment, med enkel montering, holdbare materialer og smarte funktioner.

  • hansgrohe Xelu Q: Møbelserie med matchende håndvaske i bredder fra 340 til 1560 mm. Designet er kantet med afrundede hjørner, og møblerne fås i fire forskellige overflader med greb i krom, mat hvid eller mat sort. Således er en mat sort hansgrohe bruserløsning i præcis samme overflade som det mat sorte håndvaskarmatur og mat sorte møbelgreb.
  • hansgrohe Xevolos E: Denne kantede serie af møbler og vaske fås også i både smalle og brede varianter, der alle er grebsfri. Her kan man vælge forskellige korpusoverflader, der kan kombineres med fronter i samme eller kontrasterende nuancer. Fronter med bronzestruktur er det perfekte match til hansgrohe brusere, afløb og armaturer i børstet bronze-overflade.
  • hansgrohe Xarita: De elegante spejle i firkantet eller rundt design skaber et harmonisk lys ved vasken. Xarita spejle byder på lysdæmpning, memoryfunktion og automatisk sluk samt opvarmning, der forhindrer dug. Spejlene, der er udstyret med energibesparende LED-teknologi, fås i to betjeningsvarianter: touch-ikoner eller infrarød sensor.
  • hansgrohe EluPura: De nye toiletter fra hansgrohe fås i rundt eller SoftCube design. Den optimerede geometri inde i kummen betyder, at man kan nøjes med blot 4,5 liter vand pr. skyl. Designet uden skyllerand gør rengøringen lettere, og varianterne med AquaHelix Flush har et ekstra lydsvagt skyl.

Du kan lære de nye produkter endnu bedre at kende på hansgrohes hjemmeside til fagfolk. Her kan du også tilmelde dig som bruger og få adgang til eksklusive eLearning-moduler med gode tekniske informationer og salgsargumenter.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094