23948sdkhjf

Svenskere gør klar til at opføre resort med udsigt over Øresund

149 værelser, tagterrasser med blik over vandet, gastronomiske oplevelser og poolclub-vibes samt store koncerencefaciliteter. Alt sammen beliggende ved stranden i Køge.

Ambitionerne fejler ikke noget i den svenske hotelgruppe ESS Groups nyeste – og andet i alt – skud på hotelstammen i Danmark.

Hotelgruppen melder sig nu klar til at begynde byggeriet af det nye hotel i Køge, der kan stå klar til at åbne i foråret 2025. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

– Vi elsker at skabe gode oplevelser og spændende destinationer for vores gæster, men havde egentlig besluttet os for ikke at tage flere projekter ind, da vi pt. har en masse i gang – men så dukkede dette projekt op, og vi kunne simpelthen ikke lade være, siger Jonas Stenberg, der er CEO i ESS Group, i pressemeddelelsen om det nye hotel.

Selskabet rykkede ind på det danske marked i 2019, hvor de overtog driften af Marienlyst Strandhotel i Helsingør.

Business ved vandkanten

Det nye resort byder på 149 værelser, to tagterrasser og en udendørs poolclub. Der vil også være en retreat-club med sauna, fitnesscenter og orangeri med pool indvendig. Der kommer to restauranter med forskellige madkoncepter og en playlounge med pejs.

Hotellet får desuden et mødelokale til cirka 200 personer, et auditorium samt flere små og mellemstore lokaler.

Byggeriet af destinationen begynder nu, og den forventede åbning af det nye resort vil være i foråret 2025.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078