23948sdkhjf

Klar til første spadestik ved Tagensbo Skole

Byggeriet på Tagensbo Skole i København er klar til første spadestik. Det tages d. 26. marts.
Dermed er der udsigt til en fysisk sammenlægning Grundtvig og Bispebjerg Skoler til Tagensbo Skole. En sammenlægning der betyder nye idrætsfaciliteter, der kan skabe glæde for hele lokalsamfundet.

- Jeg glæder mig meget til at tage første spadestik til det ambitiøse og banebrydende projekt. Ikke nok med at eleverne på Tagensbo Skole får en topmoderne skole, men de nye, åbne idrætsfaciliteter giver et løft til hele området, siger børne- og ungdomsborgmester Anne Vang (S) ifølge Københavns Kommune.

Byggeprojektet omfatter ny multihal og idrætsfaciliteter samt en ansigtsløftning til Tagensbo Skole, der efter ombygningen vil fremstå som en mere tidssvarende skole.

Byggeprojektet forventes at tage omkring 18 måneder, hvilket betyder, at den nye skole vil stå færdig i sommeren 2011.

Projektet på Tagensbo Skole er udviklet i samarbejde med en række lokale aktører. Foreninger, brugergrupper, boligforeninger, ungdomsskolen, repræsentanter fra de to sammenlagte skoler og flere kommunale forvaltninger har deltaget i udviklingen af projektet. Det er arkitektfirmaet Kjaer & Richter, der har stået for projektet som totalrådgiver omkring sammenlægningen af de to skoler. Bygherre er Københavns Ejendomme for Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Kilde: Københavns Kommune

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093