23948sdkhjf

Produktnyhed: Glaskeramik - uden skår i glæden

Gram kan nu præsentere glaskeramiske kogeplader, der er fremstillet helt uden brug af tungmetallet arsenik.
De glaskeramiske kogeplader er blevet utroligt populære på grund af det flotte og stilrene look, den lette rengøring og den høje funktionalitet. Men for at opnå en helt klar og glat overflade har tungmetallet arsenik hidtil været et nødvendigt tilsætningsstof i fremstillingsprocessen.

Nu kan Gram imidlertid præsentere en ny generation af glaskeramiske kogeplader, der er fremstillet helt uden brug af arsenik.

Glaskeramikken leveres af den tyske producent Schott, der anvender en helt ny patenteret smelteteknik. Schott er den første og eneste producent i verden af glaskeramiske kogeplader, som kan tilbyde dette.

De nye glaskeramiske kogeplader fra Schott er udviklet specielt til brug i køkkenet. De har en glat, ikke-porøs overflade, der er meget let at rengøre, og så udmærker de 4 mm tykke plader sig i øvrigt ved at kunne tåle hurtige lokale temperatursvingninger på helt op til 700 grader uden at revne eller ”slå sig” og ved at kunne lede energien stort set uden varmetab.

Det miljøvenlige glas fra Schott anvendes i dag på alle Grams glaskeramiske kogeplader og på Grams komfurer med glaskeramik.

Kilde: Gram

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109