23948sdkhjf

Svendborg Kommune indfører leverandørportal

Håndværkere og entreprenører skal oprette sig, hvis de fremover ønsker at løse mindre opgaver for Svendborg Kommune
Når Svendborg Kommune skal have løst en opgave til under 300.000 kroner inden for byggeri og anlæg, vil der fra den 1. april blive valgt blandt de leverandører, der har skrevet sig på Svendborg Kommunes leverandørliste.

- Vi ønsker, at vores håndværkere og entreprenører arbejder på lige vilkår. Også når de løser opgaver på den kommunale ejendom. Derfor indfører vi en leverandørliste, som de skal skrive sig på, hvis de vil løse mindre opgaver for os inden for byggeri og anlæg. Ved at skrive sig på forpligter håndværkerne og entreprenørerne sig til at overholde dansk lovgivning og danske løn- og ansættelsesforhold, siger Lars Erik Hornemann, borgmester i Svendborg Kommune.

Leverandørlisten vil således være det sted, som håndværkere og entreprenører skal oprette sig, hvis de ønsker at løse mindre opgaver for Svendborg Kommune. Dermed er det nu også muligt for de enkelte virksomheder at gøre sig synlige over for Svendborg Kommune – og dermed har Svendborg Kommune for første gang ’en liste’, man som håndværker eller entreprenør kan skrive sig på.

- Leverandørlisten åbner nogle muligheder både for både vores leverandører og os selv, som vi ikke har haft før. Så jeg kan kun opfordre til, at man benytter sig at den mulighed, som leverandørlisten tilbyder, slutter Lars Erik Hornemann.

For at komme på leverandørlisten kan man gå ind vi kommunens hjemmeside og oprette sig med sin firmaprofil. Det tager ikke mere end 10 minutter, og skulle man støde på vanskeligheder undervejs, har man mulighed for at ringe til en hotline.

Leverandørlisten er en del af leverandørportalen, som også omfatter andre emner inden for alle former udbud, herunder et dialogværktøj, mulighed for at indgå i konsortier, udbudsplaner mm. Det vil dog i første omgang kun være til opgaver inden for byggeri og anlæg under 300.000 kroner, at der vil blive valgt en leverandør fra listen, mens andre fagområder typisk vælges på andre præmisser.

Se og læs om leverandørportalen via www.svendborg.dk/erhverv
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093