23948sdkhjf

Byggefirmaer ser gode muligheder i håndværkerliste

Bygge- og anlægsvirksomheder i Skanderborg Kommune glæder sig over en ny, frivillig liste over virksomhederne i branchen, der skal være med til at vise dem frem for mulige kunder.
Det skriver licitationen.dk.

Skanderborg Kommune arbejder på en central liste over lokale bygge- og anlægsfirmaer, som håndværkere frivilligt kan skrive sig på. Ad den vej skal virksomheder, mulige kunder og kommunen så få et hurtigt overblik over branchen lokalt.

Og listen bliver positivt modtaget i byggebranchen:

- Det er en rigtig god idé med lister af denne slags. Mange lokale håndværksmestre efterlyser en sådan mulighed, så vi ser på initiativet med glæde og forventning – også selvom det ikke skaber mirakler, og selvom listen ikke er en garanti for arbejde. Det er en god måde for virksomhederne at vise sig lidt frem på, og det er lettere at finde dem her, end det er at slå dem op i den gule fagbog, siger afdelingschef i Håndværksrådet Frank Korsholm til Licitationen.dk.

Flere kommuner arbejder på lignende centralt lister over håndværkere, herunder Viborg Kommune, som venter at gøre en liste tilgængelig senere i 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187