23948sdkhjf

Hospital indvier 5.250 nye kvadratmeter

1. fase af den nye akutmodtagelse på Regionshospitalet Randers, der er opført med MT Højgaard som totalentreprenør, er netop blevet indviet.
Regionsrådsformand i Region Midtjylland, Bent Hansen, både klippede og gravede på Regionshospitalet Randers torsdag eftermiddag.

Ved en reception med cirka 100 deltagere fra regionsrådet, kommunerne i hospitalets optageområde samt samarbejdspartnere og akutafdelingens personale blev første fase af det nye akuthus indviet. I samme åndedrag tog Bent Hansen første spadestik til næste fase af byggeriet.

Akutbygningens første fase indeholder 5.250 kvadratmeter i to plan og er opført med MT Højgaard som totalentreprenør. I byggeriet findes Akutmodtagelsen med 11 undersøgelsesstuer og Akut Sengeafsnit med 19 senge.

Yderligere 5.000 kvadratmeter
Med den nye akutmodtagelse på Regionshospitalet Randers har patienten én indgang til hospitalet, uansat hvad man fejler. Akut syge børn og ortopædkirurgiske patienter kommer dog først ind via den nye akutafdeling, når næste fase af byggeriet er klar i 2016.

Når byggeriets fase 2 er klar i 2016 flyttes lægevagt, skadestue, traumemodtagelse, børnemodtagelse og ortopædkirurgiske patienter til det nye byggeri.

Byggeriet af akutmodtagelsen er opdelt i tre faser og vil, når det er færdigt, udvide hospitalet med omkring 10.000 kvadratmeter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141