23948sdkhjf

Ny multihal på tegnebrættet i Vejle

Rosborg Gymnasium og Vejle Idrætsråd danner fælles front i bestræbelserne på at bygge en ny multihal.
De to institutioner er naboer i Vejle og har derfor også udnyttet hinandens idrætsfaciliteter. Gymnasiet mangler imidlertid plads, og selv en igangværende renovering af skolens gamle idrætshal kommer ikke til at række. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Vejle Idrætsråd mangler samtidig faciliteter til kommunens gymnaster og har tidligere anbefalet at bygge et regionalt springcenter i Vejle. Nu forener de to institutioner interesserne og stiller forslag om en helt ny multihal på 3.241 kvadratmeter med 1.500 kvadratmeter springcenter samt nye omklædningsrum, et anretterkøkken, depotrum og et stort gulv midt i multihallen.

- Vi anslår, at nybyggeriet i alt koster mellem 30 og 35 mio. kr. Ved at give multihallen flere funktioner og indrette det til springcenter skønner vi, at merudgiften bliver omkring 12 mio. kr. Det skyldes, at vi skal bygge flere kvadratmeter og etablere springfaciliteterne, fortæller Svenn Haargaard, bestyrelsesformand for Rosborg Gymnasium, til Vejle Amts Folkeblad.

Merudgiften skal hovedsageligt dækkes af kommunen, og Svenn Haargaard håber, at der bliver taget stilling allerede til de kommende budgetforhandlinger. Målet er byggestart i 2015 eller 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125