23948sdkhjf

Ny udbudsrunde forsinker institutionsbyggeri

Første udbudsrunde sprang budgetrammen for Børnenes Univers, og Billund Kommune har derfor søgt efter en ny entreprenør.
Det skriver JydskeVestkysten.

Grontmij og GPP Arkitekter har skitseret helhedsløsningen for Børnenes Univers i Billund, hvis budget samlet lyder på 21,2 millioner kroner. Men processen med at finde en entreprenør trækker ud, for buddene i første runde lå 20 procent over budget.

Derfor ændrede kommunen sit oplæg og igangsatte ny udbudsrunde med deadline i mandags.

- Byggeprogrammet får de samme funktioner, men der er prioriteret væsentlig anderledes. For eksempel er der sparet meget på ombygningen af de eksisterende bygninger, så de fleste penge bruges på tilbygningen, fortæller Mona Frederiksen, projektleder i afdelingen Kommunale ejendomme, til avisen.

Inden den nye udbudsrunde blev iværksat var det forventningen, at byggeriet, der omfatter en tilbygning til Engdraget og Tuen samt en mindre tilbygning, stod færdigt i april 2015. Efter den nye plan skal byggeriet gå i gang i oktober og stå færdig i december 2015.

Når den nye institution står indflytningsklar vil der være plads til 198 børnehavebørn samt 2 vuggestuegrupper med hver 14 børn og desuden plads til 10 gæstedagplejebørn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078