23948sdkhjf

Vissenbjerg-entreprenør vil ombygge slagtehuse for millioner

H. Skjøde Knudsen A/S har købt to gamle slagtehuse af Odense Kommune, som nu skal indrettes til boliger, erhverv og en dagligvarebutik.
Skjøde satte i går underskrift på en nyerhvervelse, ejendommen ’Odense Offentlige Slagtehuse’ på hjørnet af Grønløkkevej og Rugårdsvej. Entreprenøren vil realisere byggeprojekter for i alt 190 millioner kroner.

Der er tale om en bevaringsværdi ejendom opført i 1926-27 med et grundareal på ca. 21.000 m2, og bygninger på ca. 10.500 brutto-m2.

Sammen med arkitekt Otto Wagner fra Archidea har Skjøde planer om at skabe et kombineret erhvervs- og boligområde, hvor dagligvare-forretninger går hånd-i-hånd med boliger. Det kræver en ny lokalplan for området, som nu skal udvikles i samarbejde med Odense Kommune.

Det egentlige byggearbejde ventes påbegyndt til maj næste år.

Der er påtænkt at bygge i to etaper, hvor 1. etape har et budget på 110 millioner kroner og omfatter en nænsom renovering af den gamle hovedbygning på ca. 6.500 m2. 1. og 2. sal af Tårnbygning mod Rugårdsvej renoveres sideløbende.

I 2. etape, der omfatter ca. 5.000 m2, forventes det at etablere en dagligvareforretning sammen med enten kontorer eller boliger på 1., 2. og 3. sal. Samlet projektværdi for 2. etape forventes at beløbe sig til 80 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078