23948sdkhjf

Tekniq-direktør bekymret for installatørerne

- Faldet i byggeriet burde få regeringen til at indse, hvor skadeligt det er helt at fjerne håndværkerfradraget fra nytår, lyder et opråb fra Tekniq-direktør.
Det samlede byggeri er faldet fem pct. i årets andet kvartal, oplyser Danmarks Statistik. En stigning på 12 pct. i det påbegyndte erhvervsbyggeri kan ifølge Danmarks Statistik ikke opveje faldet i boligbyggeriet på 26 pct. og det er en udvikling, der har fået administrerende direktør i Tekniq, Niels Jørgen Hansen, op af stolen.

- Faldet i byggeriet burde få regeringen til at indse, hvor skadeligt det er helt at fjerne håndværkerfradraget fra nytår. Ændres det nuværende fradrag til et grønt fradrag for energirenoveringer, skabes arbejdspladser langt udover bygge- og installationsbrancherne, kommenterer Niels Jørgen Hansen de nye branchetal.

- Det virker fuldkommen grebet ud af luften, når regeringen påstår, at der findes masser af andet arbejde i bygge- og installationsbranchen til at opveje effekten af det manglende fradrag. Vi har tværtimod adskillige gange påvist, at det koster 5.000 arbejdspladser at fjerne håndværkerfradraget. Arbejdspladser, vi har brug for i Danmark, fortsætter han.

Niels Jørgen Hansen taler på vegne af 40.000 beskæftigede inden for el og vvs-branchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11