23948sdkhjf

Byggesagsbehandleren er kun et klik væk

Virksomheder og borgere i Kolding kan nu undgå ventetid ved at bestille tid hos en byggesagsbehandler via kommunens hjemmeside.
Omkring 60 virksomheder og borgere har indtil nu benyttet sig af muligheden for at bestille tid til en samtale hos en byggesagsbehandler i By- og Udviklingsforvaltningen via Kolding kommunens hjemmeside. Den nye service trådte i kraft den 1. april i år.

- Før kom borgerne og virksomhederne typisk uanmeldte forbi forvaltningen med risiko for ventetid, hvis mange borgere og virksomheder var mødt op samtidigt. Desuden var de nødt til at vente på, at vi fandt de rigtige dokumenter frem. Med tidsbestillingen er borgeren eller virksomheden sikker på, at der er afsat tid til dem på det bestilte tidspunkt. Samtidig kan vi nå at forberede os grundigt og finde relevant materiale frem. Det giver os mulighed for at yde en langt bedre og mere effektiv service i forhold til tidligere, siger afdelingsleder Anders Clausen.

Når man booker tiden på hjemmesiden, er der mulighed for at skrive, hvad man gerne vil drøfte med byggesagsbehandleren og for at vedhæfte materiale. Anders Clausen opfordrer til, at man benytter sig af denne mulighed, da dette vil være en stor fordel, når sagsbehandleren skal forberede sig til mødet.

- Når borgerne eller virksomhederne nøjagtig ved, hvad det er, de ønsker at få ud af mødet, så er det klart, at det også er langt nemmere for os i byggesagsafdelingen at rådgive og vejlede og dermed give en bedre service, siger Anders Clausen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14