23948sdkhjf

Nye investorer vil lave hotel og golf-resort ved Limfjorden

Norske investorer har opkøbt de tomme hotelbygninger på Øland. De tidligere hotelværelser skal sælges videre som ejerlejligheder til kapitalstærke nordmænd.
Snart er det slut med spøgelseshotellet på Øland.

En norsk investorgruppe har indledt et samarbejde om at starte et hotel og golf-resort op i de tomme bygninger, der tidligere husede Yellow Hotel i Øland. Nordmændene har været på besøg i Jammerbugt Kommune flere gange for at besigtige forholdene og drøfte specifikke forhold med Vækst Jammerbugt.

- Lejlighederne gøres klar til salg på ejerlejlighedsbasis og med henblik på udlejning. Den nære beliggenhed til Øland Golfklub sammenholdt med et hotel, som er i forholdsvis god stand og den smukke beliggenhed ved fjorden gør, at vi mener det er attraktivt for norske golfgæster i investeringsøjemed, forklarer Svein Olaf Olsen, som er partner i projektet

Salgsarbejdet med lejlighederne er så småt påbegyndt og klargøring af lejlighederne og udenomsarealerne på Øland er i gang. Ifølge Svein Olaf Olsen er mange nordmænd på udkig efter danske ferieboliger, der med den korte afstand til færgen i Hirtshals og lufthavnen i Aalborg giver en kort, attraktiv transporttid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078