23948sdkhjf

Lethal 2.0 på vej i Ishøj

For at gøre det muligt at opføre en ny lethal ved Standgårdsskolen i Ishøj, har Ishøj Byråd udarbejdet et nyt lokalplanforslag. Lethallen er udviklet via projektet "Lethal 2.0".
Lokalplanen gør det muligt at opføre en lethal i forbindelse med Strandgårdsskolen. Ud over at beskrive lethallens omfang og placering giver lokalplanen også mulighed for brug af arealer til udendørs aktiviteter i sammenhæng med skolen.

Lethallen ved Standgårdsskolen er første eksempel på en ny type lethal, som indrettes fleksibelt, så den kan bruges til en række forskellige idrætsgrene som boldspil, klatring, parkour, fitness samt sociale og kulturelle aktiviteter. Lokale og Anlægsfonden står bag udviklingen af lethallen, som er del af projektet "Lethal 2.0". Det resulterede i tre meget forskellige lethaller, og den ene af de tre typer skal altså nu opføres i Ishøj.

Nye boliger på Vejleåparken
Lokalplanen fastholder desuden boligbebyggelsen Vejleåparken og muligheden for tagboliger på én etage på lokalcentret. Tagboligerne skal have grønne tage og får mulighed for at der kan indarbejdes solceller eller -fangere i arkitekturen.

Derudover fastholder lokalplanen de ændringer af facader, som blev etableret i forbindelsen med renoveringen i 2001 til 2010. Dog bliver der givet mulighed for solceller og -fangere på det eksisterende boligbebyggelse og grønne tage på småbygninger som skure og lignende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125