23948sdkhjf

Trafiksikkerheden opgraderes på Alssundbroen

I dag indleder Barslund arbejdet med forbedringer af sikkerheden på Alssundbroen, der er udpeget som trafiksikkerheds sortplet.
Alssundbroen og tilkørselsrampen ved Vestermark på Als blev i 2012 udpeget som sortplet. Der er registreret uheld, hvor broens midterlinje overskrides med frontalsammenstød til følge. Ligeledes er registreret uheld i forbindelse med vognbaneskiftet ved tilkørselsrampen i vestgående retning.

For Vejdirektoratet går Barslund fra Fredericia nu i gang med at etablere et midterautoværn samt ombygge tilkørselsrampen til en traditionel sammenfletning med rute 8 for at afhjælpe situationen.

Arbejdet udføres fra i dag mandag den 4. august til torsdag den 6. november 2014. Der må i perioden forventes øget rejsetid hen over Alssundbroen. Arbejdet betyder, at der på dele af strækningen vil være periodisk hastighedsnedsættelse.

Desuden forbedres sikkerheden for bløde trafikkanter på strækningen mellem Vestermark og rampetilslutningen til rute 8 ved etablering af en midterhelle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11