23948sdkhjf

Flere modeller i spil til investeringer til 270 mio. kr.

OPP, funktionskontrakter og andre modeller er på tegnebrættet, når investeringer til over en kvart milliard i infrastrukturen i Kolding Kommune skal sikres de kommende år.
Det skriver JydskeVestkysten.

Kolding Kommune har allerede en funktionskontrakt med belægningsfirmaet Colas om drift og vedligeholdelse af 143 km vej og 36 km stier frem til 2026.

For at komme tiltagende trafikale problemer til livs er Koldings borgmester, Jørn Pedersen, igen klar til at gå nye veje for at sikre investeringer i kommunens infrastruktur.

Mange muligheder
Vejinvesteringer for 270 millioner kroner er således på tapetet, når kommunens partier ser nærmere på infrastrukturen på den anden side af sommerferien. En kvart milliard er dog ikke noget, Kolding kommune har nu og her.

- Derfor skal vi finde ud af, hvad der er af kreative modeller. Det kan være OPP-modellen, som skabte Sønderborg-motorvejen, eller det kan være en funktionskontrakt som den, vi lige har lavet omkring vores hovedveje. Men det kan også være en helt tredje model, siger Kolding-borgmester Jørn Pedersen ifølge Jydste Vestkysten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157