23948sdkhjf

Gråkjær øger overskud og fordobler ordrebeholdning

Et 2013/14-regnskab med lavere omsætning og højere indtjening er ifølge direktør Jan Larsen et tegn på, at Gråkjær er en virksomhed i fremgang.
Med en omsætning på 527 mio. kr. og et resultat på 10 mio. kr. før skat kan Gråkjær se tilbage på et 2013/14, hvor overskudsgraden er forbedret fra 1,2 til 2,9 %.

- Den lidt lavere omsætning skyldes, at byggestart er udskudt på en række sager, og at vi har frasolgt inventarfirmaet AP Company, som bidrog med omsætning i 2012/13-regnskabet. Vi vil koncentrere os om at sammensætte og gennemføre projekter inden for institutions-, erhvervs- og landbrugsbyggeri. Det er her, vi har vores stærke kompetencer, og kunderne giver udtryk for stor tilfredshed med vores arbejde, siger direktør Jan Larsen.

Efter en årrække med eksterne medejere overtog Gråkjær-familien sidste efterår det fulde ejerskab af den virksomhed, som John Gråkjær grundlagde for mere end 40 år siden. Stifteren selv er godt tilfreds med igen at have det fulde ejerskab og hæfter sig ved en stigende ordreindgang inden for erhvervsbyggeri og landbrug.

- Vi skal naturligvis tjene mere på den omsætning, vi har, og overskudsgraden er da også stigende. Det er vigtigt for mig, at vi har tilfredse kunder – og dem har vi mange af. Vi ved, at det er en tilfreds bygherre, der giver os det næste byggeprojekt, siger John Gråkjær.

Ordrebeholdningen er godt og vel dobbelt så stor som på samme tidspunkt sidste år, og ifølge direktør Jan Larsen vil det medføre ansættelse af kompetente medarbejdere til alle faser af byggeprocessen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109