23948sdkhjf

COWI styrkes på Sjælland

COWI åbner den 1. juni et nyt kontor i Ringsted for på den måde at styrke sin rådgivningsvirksomhed på hele Sjælland.
Som følge af Danmarks nye inddeling i regioner har rådgivningsfirmaet COWI valgt at etablere et kontor i Ringsted, som skal dække region Sjælland. Om baggrunden for det nye kontor, siger regionsdirektør Peter Petersen, COWI:

- Hidtil har COWI kun haft ét kontor på Sjælland - nemlig hovedkontoret i Lyngby, hvorfra medarbejderne har arbejdet med opgaver over hele Sjælland. I første omgang vil kontoret i Ringsted beskæftige 20-30 mennesker. Men da vi forventer, at væksten i regionen vil være større end i hovedstadsområdet, vil vi i løbet af de næste fire år yderligere åbne et par regionskontorer. Disse kontorer på Sjælland skal efter planen i alt beskæftige 100 medarbejdere.

Alle COWIs kompetencer flytter med
Ifølge Peter Petersen vil det nye regionskontor især fokusere på rådgivning omkring oplevelsesøkonomi, sundhed og etablering og udvikling af industrivirksomheder. Hertil kommer opgaver for stat, region og kommuner inden for bl.a. infrastruktur, byudvikling og forvaltningsmæssig organisering og planlægning.

- Styrken for det nye regionskontor er COWIs brede kompetence, der gør, at vi kan skrue et projekt sammen, sådan vi tager hensyn til alle aspekter omkring både økonomi, miljø og teknik, siger Peter Petersen.

Medarbejdere fra Lyngby flyttes til Ringsted
Om valget af Ringsted siger regionsdirektøren:

- Ringsted har en god placering rent trafikalt, da det er let for medarbejderne at komme dertil både med bil og kollektiv trafik. Vi har nemlig valgt at flytte igangværende opgaver for regionen og medarbejdere fra Lyngby til Ringsted frem for at ansætte helt nye folk.

Han fortsætter:

- På den måde kan vi opretholde et stærkt, fagligt miljø og til enhver tid trække på den ekspertise, der findes på specialområder på COWIs hovedkontor. Dertil kommer, at flere af COWIs medarbejdere bomæssigt har lettere ved at komme til Ringsted end til Lyngby, afslutter Peter Petersen.

Adressen på COWIs nye regionskontor er Nørretorv 14, 4100 Ringsted.

Kilde: COWI / http://www.cowi.dk

Læs mere om: Cowi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109