23948sdkhjf

Sanistål åbner ferieparadis i Odense

Surfkonkurrencer, afslappet strandstemning og forkælelse er nøgleordene, når Sanistål Resort slår dørene op på VVS-messen i Odense.
Bliv årets surfer på den opstillede surf-simulator og vind et rejsegavekort på 10.000 kroner til en all inclusive-ferie. Eller nyd strandstemningen, pool-området eller netcaféen under palmerne. Det er mulighederne, når Sanistål byder velkommen til ægte ferie-forkælelse på VVS-messen i Odense d. 25. – 27. april.

Nemt og komplet
- Vores all inclusive-koncept er selvfølgelig hentet fra rejsebranchen, men konceptet passer utrolig godt på Sanistål og signalerer lige nøjagtig dét, vi gerne vil give vores kunder: Nem adgang til komplette kvalitetsoplevelser, siger marketingchef i Sanistål Claus Ejlertsen om den utraditionelle stand på årets messe.

Sanistål lægger i år hovedvægten på at præsentere en række servicekoncepter – lige fra webbutik, over bilindretning til Sanibad.

5-stjernet service
- Vi vil gerne vise de besøgende, at Sanistål kan tilbyde meget andet og meget mere end vores enorme bredde og produktkendskab. Vi kan tilbyde en række servicer, som gør kundernes hverdag nemmere og gør dem mere konkurrencedygtige. Nøjagtig som på en all inclusive-ferie, kan kunderne få det, som det vil have det, og der vil naturligvis være en masse Sanistål-guider til at fortælle om mulighederne, siger Claus Ejlertsen.

Kilde: Sanistål - www.sanistaal.dk



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094