23948sdkhjf

Nyt område med 200 boliger i Holstebro

Holstebro byråd har netop offentliggjort et forslag for et nyt boligområde med op til 200 boliger i Alstrup i det vestlige Holstebro. Her ventes at blive bygget 25-35 nye boliger årligt.
I Holstebros byområde ventes en vækst på gennemsnitligt 120 boliger om året frem til 2025. De nye boliger fordeles groft på tre større byudviklingsområder: Alstrup mod vest, Hornshøj-Mejrup mod øst og Halgård-Tvis mod syd-øst. Hertil kommer nye boliger i Holstebro City.

Holstebro byråd har nu besluttet at offentliggøre et forslag for en lokalplan for Idrætscenter Vest og det nye boligområde Alstrup, hvor der forventes at blive bygget 25-35 boliger om året.

Lokalplanområdet omfatter cirka 78 hektar, hvoraf der er afsat 27 hektar til boligbebyggelse. De resterende cirka 51 hektar afsættes til en ny sø, offentlige grønne områder, regnvandssøer, idrætsformål og et lokalcenter. Samtidig indebærer lokalplanen, at Idrætscenter Vest udvides til den planlagte sø for at give mere plads til, især familie-mæssige, idræts- og fritidsaktiviteter.

Boligområderne i den nye bydel ligger omkring den planlagte sø og her bliver plads til cirka 200 boliger i en blanding af tæt og åbent byggeri i op til tre etager.

Samtidig afsættes der plads til et lokalt indkøbscenter/ discountbutik for de nye byområder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095