23948sdkhjf

Give Stålspær vokser på offentlige byggerier

Offentlige byggeprojekter som universiteter og sygehuse giver medvind hos virksomheden, der har øget bemandingen betydeligt i løbet af det sidste års tid.
Give Stålspær A/S er et eksempel på en virksomhed i vækst, der mærker den øgede byggeaktivitet i den offentlige sektor. Ud af 170 medarbejdere er 40 medarbejdere ansat inden for de sidste 12 måneder.

Salgsdirektør Teil Bechmann peger på flere faktorer som forklaring på Brande-virksomhedens aktuelle succes og undervurderer ikke betydningen af, at offentlige investeringer er med til at holde hånden under byggeriet i disse år, hvor branchen generelt har det svært:

- De offentlige projekter fylder mere, og vi leverer både simple og komplekse løsninger til offentlige byggerier som fx universiteter og sygehuse, fortæller Teil Bechmann.

Han fremhæver her et af virksomhedens igangværende projekter; det 6.800 m² store Copenhagen Plant Science Center, der sikrer nye, moderne forskningsfaciliteter til Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet. Et andet eksempel er Urban Media Space på Aarhus Havn, hvor Give Stålspær leverer en kompleks stålkonstruktion ud over det sædvanlige.

Give Stålspær fejrer i næste måned sit 10 års jubilæum og ser generelt lyst på fremtiden. Virksomheden fordoblede i sidste regnskabsår sit resultat fra 3,6 til 7,2 mio. kr. efter skat, og den senere tids oprustning er sket i forventning om en fortsat positiv udvikling inden for både privat og offentligt byggeri.

- Vi forventer en fortsat vækst både i omsætning og medarbejdere, og vi er stolte af at kunne byde nye kollegaer velkomne i staben, siger Teil Bechmann.

Ifølge tal fra Dansk Byggeri tegnede den offentlige bygge- og anlægsaktivitet sig i 2013 for en produktionsværdi på 14,6 mia. kr. I 2014 forventes niveauet at stige til 16,9 mia. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087