23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bygherreforeningen
Rolf Andersson er indtrådt som bestyrelsesformand hos Bygherreforeningen i stedet for Lars Ole Hansen. Samtidig er Per Poulsen indtrådt som medlem af bestyrelsen hos Connie Barfoed som ny suppleant.

Læs også: KAB-direktør ny bestyrelsesformand i Bygherreforeningen

Domex Ovenlys A/S
Winther Holding har solgt Domex Ovenlys i nordjyske Kongerslev til JET Group, som også ejer Multi-Lite A/S i Ringsted. Den nu tidligere administrerende direktør i Domex, Henrik Lauridsen, der får ansvaret for at sig at lede de fremtidige fælles aktiviteter i Ringsted og Kongerslev.

Læs også: Nordjyske ovenlys får tysk ejer

Eurotag Danmark A/S
Jesper Ørskov Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Eurotag Danmark A/S i stedet for Ebbe Bartholin Holm (kilde: BIQ.dk).

Eurotag Danmark A/S er en del af den verdensomspændende Derbigum-koncern og leverer tagløsninger til erhverv og private.

Glamox Luxo Lighting A/S
Knut Syltevig Rusten, Elin Sandøy Misund og Geir Skeie er indtrådt i bestyrelsen hos Glamox Luxo Lighting A/S i stedet for Kjell Øyvind Stamnes og Joakim Magnus Andersson (kilde: BIQ.dk).

Glamox Luxo Lighting er leverandør af belysningsløsninger til skoler, sundheds-faciliteter, kommercielle og industrielle bygninger, detailhandel, hoteller og restauranter.

Moe A/S
Steen Jønsson er indtrådt i bestyrelsen hos Moe A/S i stedet for Torben Poulsen Dahl (kilde: Børsen).

Moe A/S rådgiver i forbindelse med planlægning, projektering og udførelse af alle typer af bygge- og anlægsopgaver, miljøopgaver samt energi- og industriopgaver.

Pipers Teglværker A/S
Asbjørn Berge er indtrådt i bestyrelsen hos Pipers Teglværker A/S (kilde: Børsen).

Pipers Teglværker A/S er leverandør af mursten, tagsten, belægning og gulve.

Saint-Gobain Isover A/S
Mats-Arne Olsson, Sverige, er indtrådt i bestyrelsen hos Saint-Gobain Isover A/S (kilde: Børsen).

Saint-Gobain Isover A/S er leverandør af isolering.

Spæncom A/S
Nicolas Yatzimirsky, Frankrig, er indtrådt i bestyrelsen hos Spæncom A/S i stedet for René Michel Pierre Riu, Frankrig (kilde: Børsen).

Spæncom har siden 1947 produceret betonelementer og har i dag fabrikker i Vemmelev, Kolding og Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078