23948sdkhjf

Midtjyske Motorvej fuldendt

Med indvielsen af Brande Omfartsvej er der motorvej hele vejen fra Vejle til Herning. Indvielsen tirsdag blev forestået af transportminister Magnus Heunicke.
Tirsdag eftermiddag fik trafikanterne motorvej på hele strækningen Vejle-Herning, da transportminister Magnus Heunicke indviede udbygningen af Brande Omfartsvej, en cirka syv kilometer lang del af Midtjyske Motorvej.

Dermed er den Midtjyske Motorvej fuldendt. Det glædede ministeren sig over i sin tale, hvor han blandt andet fokuserede på de mange miljøtiltag, Vejdirektoratet har taget i forbindelse med anlæggelsen af strækningen:

- Jeg er glad for, at hensynet til miljøet har indgået som hjørnesten i udvidelsen af Brande Omfartsvej - både i anlægsfasen og i den konkrete udformning det nye stykke vej. Et eksempel er, at det grus, der er brugt i vejen, er hentet fra steder tæt på frem for at blive transporteret langvejs fra. Det har sparet penge og mange kilometers transport med lastbil, sagde transportminister Magnus Heunicke, hvorefter han båndet for at erklære motorvejen for indviet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079