23948sdkhjf

Skolereform betyder fagentrepriser i Helsingør

Indretningen af personalearbejdspladser på skolerne i Helsingør Kommune vil blive udbudt i fagentrepriser.
På Helsingør kommunes skoler er de lige nu i fuldt sving med at måle og regne på de fysiske personalearbejdspladser, som skal stå klar til det nye skoleår i august.

Udover penge til inventar er der afsat godt seks millioner kroner til bygningsmæssige indretninger, som vil blive udbudt i fagentrepriser. Mindre håndværksvirksomheder kan hermed snart byde ind på el-entreprisen, maler-entreprisen, tømrer-entreprisen m.v.

De enkelte fagentrepriser bliver udbudt til fem entreprenører, heraf en uden for kommunen, i henhold til udbudsreglerne om offentlige udbud.

Fagentrepriser på alle opgaver under 20 millioner
Denne opgave er den første store udbudsforretning på bygningsområdet, der er omfattet af den politiske beslutning i Helsingør Kommune fra budgetvedtagelsen 2014-2017 om, at alle opgaver op til 20 millioner kroner skal udbydes i fagentrepriser for at imødekomme et ønske fra erhvervslivet.

- Vi ser frem til at modtage gode bud på kvalitetshåndværk fra de lokale erhvervsvirksomheder – og jeg glæder mig til at kunne se resultatet med flotte arbejdsstationer og grupperum rundt omkring på skolerne. Lærere og pædagoger fortjener optimale fysiske arbejdsforhold for at planlægge deres undervisning og arbejde i teams på tværs af skolens fagligheder, siger borgmester Benedikte Kiær.

Fakta
• Alle byggeopgaverne er under planlægning i samarbejde mellem skolerne og kommunens Center for Ejendomme.
• Efter tidsplanen skal der være indgået aftaler i sidste uge af juni måned, så størstedelen af de nye arbejdspladser kan stå klar efter sommerferien.
• Den politiske dagsorden om bevilling til indretning af personalearbejdspladser på folkeskolerne blev godkendt på byrådsmødet i april måned.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078