23948sdkhjf

Håndværkerne skal ud af busken om Hørsholms nye udbudsstrategi

Hørsholm Kommune inviterer derfor kommunens håndværkere til opstartsmøde om en ny strategi for udbud af håndværkerydelser.
Mødet, som afholde den 4. juni, er første trin i udviklingen af Hørsholm Kommunes nye udbudsstrategi for bygningsvedligeholdelse.

På mødet vil der blive givet generel information om de gældende udbudsregler og lovgrundlaget for området. Hørsholm Kommunes nuværende praksis vil også blive præsenteret. Derefter vil der være tid til dialog omkring fordele og ulemper ved kommunens nuværende udbudspolitik og forslag til ændringer. Herefter vil den videre proces blive præsenteret.

Efterlyser idéer til udbudsstrategien
Hørsholm Kommune skal udarbejde nye retningslinjer for udbud af bygningsvedligeholdelsesopgaver. Som led i dette arbejde inviteres lokale håndværkere til at komme med input til strategien. Inputs fra mødet vil blive taget med i det videre arbejde med udbudsstrategien. Som opfølgning til det første møde vil der blive afholdt et møde i slutningen af juni måned. Her vil et forslag til den nye udbudsstrategi blive præsenteret. Herefter vil strategien blive politisk behandlet efter sommerferien, så den kan træde i kraft 1. januar 2015.

Mødet vil blive afholdt den 4. juni fra klokken 8 til 10 på Hørsholm Rådhus, Ådalsparkvej 2.

Tilmelding kan foretages til Ove Bitsch Olsen på e-mail: obo@horsholm.dk senest den 30. maj med oplysning om firmanavn og navne på mødedeltagere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11