23948sdkhjf

Nordjyske ovenlys får tysk ejer

Winther Holding har solgt Domex Ovenlys A/S til JET Group, som dermed gennemfører sit andet danske opkøb på to år.
Med virkning fra den 21. maj har JET Group med hovedkvarter i tyske Hüllhorst overtaget samtlige aktier i selskabet Domex Ovenlys A/S i nordjyske Kongerslev.

Hidtil har virksomheden, der blev grundlagt i 2003, tilhørt Winther Holding A/S, der også er beliggende i Kongerslev.

Købet er et led i JET’s vækststrategi for de nordiske markeder, hvor man ønsker at tilbyde kunderne bedre service og et bredere produktudvalg. Allerede i 2012 købte JET Group sig adgang til de nordiske markeder med overtagelsen af Multi-Lite A/S i Ringsted. Siden da har alle JET-produkter, herunder ovenlys, lysbånd og brandventilation, været tilgængelige i hele Skandinavien.

- Sammen kan Domex Ovenlys og Multi-Lite bedre og hurtigere opfylde kundernes behov lokalt. Således planlægger vi med disse to virksomheder at etablere en integreret, kundeorienteret virksomhed i Danmark, som har specialiseret sig i dagslysprodukter som ovenlys og brandventilation. Med salgs- og distributionscentre hos Domex i Kongerslev og hos Multi-Lite i Ringsted giver dette på grund af placeringerne fremragende udgangspunkter, siger Geert Kessels, der er administrerende direktør i JET Group.

Det bliver den nu tidligere administrerende direktør i Domex, Henrik Lauridsen, der får ansvaret for at sig at lede de fremtidige fælles aktiviteter i Ringsted og Kongerslev. Han oplyser, at de to virksomheder i 2014 vil fortsætte som hidtil.

- Den videre planlægning og alle relevante oplysninger om ændringer, der kommer fra 2015, vil vi sende til vores kunder og andre partnere til den tid, udtaler han.

JET Group med hovedsæde i Hüllhorst (den østlige del af Westfalen) hører til blandt Europas førende leverandører af dagslysløsninger, ovenlys og brandventilationsanlæg. De primære produkter er ovenlys og lysbånd, som anvendes i industri- og kontorbyggeri og offentlige bebyggelser. JET Group beskæftiger godt 500 medarbejdere fordelt på fem adresser i Tyskland. Hertil kommer datterselskaber i Polen, Danmark, Holland, England og Schweiz. Den internationale JET Group beskæftiger næsten 700 medarbejdere og genererer en årlig omsætning på mere end 140 mio. EUR.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188