23948sdkhjf

Strandingsmuseum arbejder med udbud

Der arbejdes med skitseforslag og et fremtidigt udbud på udbygningen af Strandingsmuseum St. George i Thorsminde, som nu har modtaget en donation på 27 millioner kroner fra A.P. Møller Fonden.
Holstebro Kommune og A.P. Møller Fonden er nu enige om en konstruktion for udviklingen af strandingsmuseet i Thorsminde. Det skal med fondens medvirken blive et kulturhistorisk formidlingsfyrtårn og turistattraktion på vestkysten med høj arkitektonisk klasse.

- Vi havde en rigtig god dialog med fonden i torsdags, hvor vi blev enige om modellen for udbygningen af strandingsmuseet. Det er en helt fantastisk donation, som fonden nu tilfører projektet. Der er ingen tvivl om, at vi er utroligt taknemmelige for støtten fra A.P. Møller Fonden, og at vi i samarbejde får udviklet en fantastisk attraktion på Vestkysten, siger kommunaldirektør i Holstebro Kommune, Lars Møller.

Arbejder med udbud
Fonden er allerede i gang med at kigge nærmere på de første skitseforslag, som arkitektfirmaet Frank Maali & Gemma Lalanda har udarbejdet, til museets nye udformning med henblik på udbud.

Foruden de 27 millioner kroner fra fonden bevilliger Holstebro Kommune 6,5 millioner kroner til projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109