23948sdkhjf

Kunstig ø-havn indviet

Efter 10 års forberedelser, hårdt arbejde og millioner af anlægskroner blev den nye ø-havn Handbjerg Marina indviet 17. maj 2014.
Fra bunden af Limfjorden er den nye ø-havn Handbjerg Marina vokset frem. Tusindvis af mennesker tog i løbet af lørdagen turen fra fastlandet over det nye vej- og broanlæg til indvielsesfest på denne, Limfjordens nyeste ø-havn.

Klokken 10.00 den 17. maj blev den røde snor delt i to af borgmester H.C. Østerby flankeret af bestyrelsesformand for Handbjerg Marina, Martin Daasbjerg. Begge var enige om, at der forud for marinaens indvielse var gennemført et forbilledligt samarbejde mellem Holstebro Kommune og ildsjælene bag Handbjerg Marina.

Læs mere: Nytænkning holder Handbjerg Marina indenfor budget

Borgmester i Holstebro Kommune H.C. Østerby slog i sin åbningstale fast, at Handbjerg Marina i fremtiden vil skabe endnu mere vækst og udvikling i Handbjerg-området, og at den nye attraktion er en gevinst for hele kommunen:

- Jeg håber at historien om Handbjerg Marina bliver en fortælling om fremdriften i landdistrikterne. At det lokale initiativ kan gøre drømme til virkelighed gennem et privat-offentligt-frivilligt samarbejde. At vi kan meget mere, end man skulle tro, når vi står sammen om det. Tro flytter bjerge. I Handbjerg flyttede vi sand og rykker ved udviklingen.

Læs mere: TCT vil ind på markedet for broelementer

Fremadrettet venter der nu bestyrelsen for marinaen nye opgaver. For eksempel vil man arbejde for at etablere en hovedbygning på havnen.

Efter den officielle åbningsdel med taler og lykønskninger blev der taget hul på dagens øvrige program, som bød på blandt andet speedbåde, kajakpolo og muslingesuppe. Indvielsen afsluttes med aftenfest for alle der har bidraget til planlægningen, etableringen af og indvielsen af Handbjerg Marina med flere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083