23948sdkhjf

Nyt institutionsbyggeri til 39 millioner i Nykøbing

Opførelsen af 24 nye lejligheder i Boformen Kærvang i Nykøbing vil blive udbudt i hovedentreprise. Det har regionsrådet i Region Nordjylland vedtaget.
Som led i Region Nordjyllands opkvalificering på det socialpsykiatriske område skal opføres erstatningsbyggeri for Boformen Kærvang, Tranevej i Nykøbing Mors.

Nybyggeriet skal rumme 24 toværelses lejligheder med eget køkken og badeværelse. Udover lejlighederne vil boformen blive bygget, så den kan drives som et tidssvarende helhedstilbud. Derfor skal således etableres eksempelvis fælleskøkkener, aktivitetslokaler og personalefaciliteter. Der er afsat 38,994 millioner kroner til etablering af boligerne.

Regionsrådet i Regions Nordjylland har godkendt, at frigive en anlægsbevilling på 4,2 millioner kroner til bygherrerådgivning ved Kuben Management, geotekniske undersøgelser, udstykning ved landinspektør, miljøundersøgelser mv. samt prækvalifikation af rådgiver med honorering og nedrivning af det gamle kapel.

Regionsrådet har efter en afstemning også kommet frem til, at udbyde byggeriet i hovedentreprise frem for fagentreprise.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094