23948sdkhjf

Det halve antal entrepriser øgede interessen

Ved at reducere antallet af fagentrepriser på ny Frederiksberg Skole fra 18 til ni fik Sorø Kommune tilstrækkelig med bud til, at man kan gå videre med skoleprojektet til 117 millioner.
Det skriver Sjællandske.

I alt har 61 firmaer budt ind på de ni entrepriser på Frederiksberg Skole efter, at Sorø Kommune har haft projektet i en ny udbudsrunde.

Læs mere: Skole-projekt til 117 millioner i udbud igen

I første omgang var skoleprojektet sendt ud i 18 fagentrepriser af hensyn til de mindre, lokale firmaer. Men interessen var begrænset fra både de små, lokale og større firmaer. Derfor skiftede kommunen strategi, og med de ni, større entrepriser voksede interessen således markant.

- Vi er først ved at detailprojektere nu og forventer at kunne sende udbudsmaterialet ud i slutningen af juni, siger projektleder Flemming Nytofte Nielsen, Sorø Kommune til Sjællandske.

Blandt andet har man modtaget ni budt på råhus- og anlægsentreprisen, der er 11 på tømrerarbejdet, seks bud på gulvlægning, og otte har budt ind på henholdsvis VVS- og el-entrepriserne.

Projektet omfatter opførelse af en ny Frederiksberg Skole, en ny 2-sporet skole på cirka 6.140 m² i to etager samt cirka 730 m² kælder. I det udvendige område skal udføres cirka 8.000 m² nye belægninger samt cirka 4.000 m² grønne områder med græs og beplantninger. Kommunen budgetterer med 117,5 millioner kroner til projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079