23948sdkhjf

Det sker: Infomøde om udbud af nye klimaløsninger

Købehavns og Tårnby Kommune samt HOFOR og Tårnby Forsyning inviterer potentielle tilbudsgivere til infomøde om udbud af nye innovative klimaløsninger.
Markedsmodningsfondens Klimatilpasningspartnerskab ved Købehavns og Tårnby Kommune samt HOFOR og Tårnby Forsyning inviterer interesserede og potentielle tilbudsgivere til informationsmøde om det prækommercielle indkøb af udviklingen af nye løsninger på håndteringen af øgede mængder regnvand i tæt bebyggede områder med en høj befæstelsesgrad.

På mødet kan interesserede og potentielle tilbudsgivere få mere informations om den overordnende problemstilling, som kommunerne og forsyningsselskaberne ønsker løst samt information og viden om udbudsmetoden prækommercielle indkøb (PCP).

Der vil være mulighed for, at stille spørgsmål til den fremadrettede proces og til udbudsformen. informationsmødet har ikke til formål at gennemgå materialet, men snarer at give indsigt i hvad der forventes af leverandører, der ønsker at deltage i projektet, og hvilke tanker der er gjort sig bag udformningen af PCP udbuddet.

Informationsmødet finder sted hos DI, H. C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V, d. 27. maj 2014 kl. 15.00 - 17.00.

Tilmelding skal ske senest den 22. maj til Frederikke Saabye på fresaa@erst.dk. Angiv venligst navn, titel og virksomhed ved tilmelding.

Læs det fulde program på Markedsmodningsfondens hjemmeside: markedsmodningsfonden.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125