23948sdkhjf

1.500 nye boliger på vej i Risskov

Nyt boligområde med butikker, etagebyggeri, supervillaer og hundredvis af ungdomsbolig – op mod 130.000 etagekvadratmeter – er på vej i Risskov i Aarhus.
Det skriver Århus Stiftstidende.

Området, hvor der om så lidt som fem år kan være opført et nyt, lille kvarter, er en kile ved Vejlby Ringvej, hvor blandt andet Aarhus Sporvejes gamle garageanlæg ligger.

På området er det planen, at der skal opføres butikker samt varieret boligbebyggelse med etagebyggeri, ”supervillaer” i to-tre etager og lejligheder.

Ejerskabet over området ligger med 60 procent til Domis Ejendomme og de resterende 40 procent til Aarhus Kommune. Mens der i planerne er tanker om en daginstitution på kommunens område, ønsker Domis Ejendomme at opføre mellem 400 og 600 ungdomsboliger i op mod otte etager ud mod Vejlby Ringvej.

Stor interesse og hurtigt salg
- Vi vurderer, at der er gode muligheder for at sælge det hele ret hurtigt, og så vil man indenfor ganske få år kunne begynde at se konturerne af den nye bydel. Vi håber, at det
hele står færdigt i løbet af fire - fem år, siger Michael Troelsen, der er projektleder i Arealudvikling Aarhus under Aarhus Kommune, til Århus Stiftstidende.

Magistraten ventes i dag at godkende lokalplanen for området, som så blot mangler Aarhus byråds accept.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063