23948sdkhjf

Rådhus genbruges til boliger

Modsat tidligere planer bliver Ørbæks gamle rådhus ikke revet ned. Ikke helt i hvert fald. Dele af bygningen genbruges til 20 nye boliger.
Borgerligt Socialt Boligselskab i Ørbæk har besluttet at genanvende dele af Ørbæks gamle rådhus i et projekt med 20 lejeboliger frem for at rive bygningen helt ned. Det skriver Lokalavisen Nyborg.

Hovedbygningen bevares men ombygges, mens bagsiden af bygningen rives ned. Det samme gælder en lav del af rådhuset. Også den gamle kælder holder man fast i:

- For det første kan den bruges til opbevaring for de kommende beboere, og der kan endda også bliver plads til en festsal, siger byrådsmedlem Søren Svendsen til Lokalavisen Nyborg og tilføjer:

- For det andet er sagen den, at kælderen er et sikringsrum, sådan som man nu byggede dem på det tidspunkt. Det betyder, vi skulle have en masse beton brudt ned og kørt væk, og alene det ville måske komme til at koste en million kroner.

Med beslutningen om at genanvende dele af bygningen er byggeperioden ændret. Byggeriet skal nu starte i august og være under tag inden årets udgang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.692