23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs om nye medarbejdere hos blandt andet Elindco, Icopal Danmark samt Frovin Vinduer og Døre.
Doka Danmark A/S
Hans Henrik Nørskov Mikkelsen er ansat som Key Account Manager hos Doka Danmark.

Doka er leverandøre indenfor forskallingsteknik.

Elindco Byggefirma A/S
Projektleder hos Elindco Byggefirma, Bjarne Andersen, er blevet forfremmet til projektchef. Han får hermed det fulde og overordnede ansvar for flere af virksomhedens byggesager. Samtidig vil han fortsat fungere som projektleder på egne byggesager.

Elindco Byggefirma koncentrerer sig hovedsageligt om store byggeopgaver for professionelle bygherrer, der udføres som total-, hoved- eller fagentreprise

Frovin Vinduer og Døre A/S
Thomas Bruun Storm, 37 år, er pr. 22. april 2014 tiltrådt som fabrikschef hos Frovin Vinduer og Døre. Han har her det overordnede ansvar for produktion, indkøb og planlægning. (Kilde: Licitationen.dk)

Derudover er Jesper Skov Møller ansat i en nyoprettet stilling som intern sælger med ansvar for det interne salg, rådgivning og vejledning af kunder samt behandling af ordrer og forespørgsler (Kilde: Børsen).

Frovin Vinduer og Døre er producent af koblede vinduer og døre.

Icopal Danmark A/S
Thorkild Hansen er ansat som salgschef for mestersalg ved Icopal Danmark pr. 1. maj. Han har ansvar for salg til tagdækkere og større entreprenører.

Pr. 1. maj 2014 er også Jonas Worm Hyttel ansat i Isocal Danmark som customer service & sales excellence manager. Han har ansvar for den daglige ledelse af kundeserviceafdelingen. (Kilde: Licitationen.dk)

Lumiere A/S
Jack Strøm er ansat som belysningskonsulent hos Lumiere pr 1. maj 2014. Hans hovedopgave bliver at betjene de eksisterende kunder blandt elinstallatører, arkitekter, ingeniører, grossister samt lampe- og køkkenbutikker på Sjælland.

Lumiere er en handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med bl.a. følgende produktområder: interiørbelysning, strømskinnesystemer, indbygningslamper, udendørsbelysning, dekorationsbelysning og tilbehør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.145