23948sdkhjf

Netværk vil udvikle og udvide

Netværket for kvinder i vvs- og el-branchen, KvinTeq, vil have fat i endnu flere virksomheder og medlemmer. Nyt navn og en informationskampagne hen over foråret og sommeren skal hjælpe.
Det skriver Tekniq.dk.

Faglige diskussioner, udveksling af viden og erfaringer samt udvikling af medlemmerne er kernen i kvindenetværket, som blev etableret i 1986 under navnet VVSpigerne. Tidligere på året blev navnet ændret til KvinTeq. Og med en ny kampagne, der løber af stabelen hen over foråret og sommeren, vil netværket have fat i flere af det stigende antal kvinder i installationsbranchen.

- Virksomhederne har ændret karakter, og derfor skal vi følge med. Desuden er det endnu vigtigere i en tid med stadig hårdere konkurrence og en rivende teknologisk udvikling, at man i installationsbranchen kan drage nytte af andres erfaringer, siger Vivi Jalsøe, Tekniqs repræsentant i KvinTeq, til tekniq.dk.

Styrke i bredden
Netværket går på tværs af jobfunktioner, og den brede sammensætning og store åbenhed i netværkets møder fremhæver Vivi Jalsøe som en stor fordel:

- Netop det faktum, at der sidder kvinder i mange forskellige jobfunktioner i KvinTeq, gør netværket unikt. Der er ikke andre netværk i Tekniq, hvor lederen eksempelvis kan høre en række bogholderes erfaringer med et digitalt system for timesedler, før virksomheden beslutter at investere.

Original artikel: KvinTEQ vil lære dig bedre at kende
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125