23948sdkhjf

Grønt lys til ny ishockeyhal

Byrådet i Frederikshavn hastebehandlede sagen, så byggeriet kan gå i gang med det samme.
Virksomheder får særbehandling.

Det er sloganet for Frederikshavn Kommunes nye task force-enhed.

Onsdag aften satte byrådet handling bag ordene ved at hastebehandle et forslag om ejerkonstruktionen for og finansieringen af Iscenter Nord, der betyder, at parterne nu kan sætte skovlen i jorden og begynde arbejdet med en ny ishockeyhal.

De private investorer bag Elite Nord A/S bidrager med 15 millioner kroner.

Kommunens andel er 21 millioner kroner fordelt på et nettobeløb på 3,2 millioner kroner i 2014 samt et lån på 18 millioner kroner.

Hurtig sagsbehandling
Tidligere onsdag nikkede først kultur- og fritidsudvalget og derefter økonomiudvalget sagt til forslaget, inden byrådet gav ishockeyhallen sit blå stempel.

- Det er et signal om, at her er noget vi vil, og det skal gå stærkt, fordi der nu er ishockeypause, så det er med at komme i gang med det samme, sagde borgmester Birgit Hansen (S), der glædede sig over, at den nye hal indrettet med handicapvenlige forhold.

Bedre forhold for alle
Ida Skov (EL) tog som den eneste forbehold, og Christina Lykke Eriksen (SF) opfordrede til, at den nye ishockeyhal bliver med bedre tilskuerfaciliteter for alle - ikke kun for erhvervsklubbens medlemmer.

- Der er offentlige kroner i projektet, så det er vigtigt, at også os almindelige tilskuere får del i forbedringerne i den nye hal, sagde SF’eren.

Det forsikrede Mogens Brag (V), formand for kultur- og fritidsudvalget.

- White Hawks har Nordjyllands største erhvervsklub, så den fylder selvfølgelig meget, men jeg kan love, at alle får glæde af tilskuerfaciliteterne. Det bliver så også børnefamilier kan gå til ishockey. Alternativet var, at vi skulle renovere buerne i Danmarks ældste skøjtehal, sagde Mogens Brag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172