23948sdkhjf

Idealcombi på norsk offensiv

Vinduesfabrikken har store ambitioner på det norske marked og deltager i disse dage på Bygg Reis Deg i Oslo.
Onsdag lød startskuddet til Bygg Reis Deg 2013, der afholdes i Oslo frem til søndag. Blandt de danske udstillere på messen er Idealcombi, som har afsat vinduer og døre på det norske marked de sidste tre år.

Den nordvestjyske vinduesfabrik deltager på messen for anden gang, og salgsdirektør Claus Winther er foreløbigt ganske godt tilfreds med resultatet af at være med på det største og vigtigste mødested for den norske byggeindustri. Bygg Reis Deg 2013 er godt besøgt, og mange lægger vejen forbi Idealcombis stand:

- Vi kan mærke, at de sidste par års arbejde har båret frugt. Vi har besøgende på standen, der har hørt om os siden sidst og nu kigger forbi for at se det nyeste, vi har med. Interessen for både kvaliteten i vores produkter, men også de energimæssige egenskaber, er stor, fortæller Claus Winther fra Oslo.

Idealcombi har et mål om, at 20 procent af omsætningen skal hentes på det norske marked, og virksomheden intensiverede sin tilstedeværelse med etablering af et kontor i Oslo pr. 1. januar 2013. Siden den første deltagelse på Bygg Reis Deg for to år siden er der hentet leverancer på flere projekter; herunder blandt andet et større boligbyggeri i Oslo, hvor Idealcombi indtil videre har sikret sig to ud af tre etaper.

- Lige nu glæder vi os over, at vores første opgaver på det norske marked er løst og nu følges op med nye forespørgsler fra de samme kunder. Det vidner jo om, at vi har løst opgaverne rigtigt og med tilfredse kunder som resultat, slutter Claus Winther.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093