23948sdkhjf

Nye opgaver til Lyngkilde

Det rådgivende ingeniørfirma er med på et stort renoveringsprojekt i Korsør og har desuden landet en rammeaftale hos Københavns Kommune.
Lyngkilde Rådgivende Ingeniører oplyser på sin hjemmeside, at man sammen med White Arkitekter har vundet rådgivningen på en omfattende renovering af BoligKorsørs afdeling 7 og afdeling 12.

Projektet, der løber op i 240 mio. kr. omfatter renovering af to traditionelle stokbebyggelser med nord/syd orienterede blokke i 3 etager med 3-5 opgange pr. stok.

Bebyggelsen fremtræder i pæn stand, men der er synlige byggeskader og generel nedslidning af bygningsdelene. Bebyggelsen er endvidere opført med planløsninger og byggetekniske løsninger som er stærkt utidssvarende, oplyser Lyngkilde.

Den forestående opgave består i at skabe tilgængelighed med elevatorer samt udføre lejlighedssammenlægninger både vandret og lodret. Renovering omfatter altaner, facader, vinduer, døre, tag, installationer og terræn.

Sammen med PLH Arkitekter og Cubic Group har Lyngkilde desuden vundet en udbudt rammeaftale hos Københavns Kommune. Aftalen omfatter byggeri for seks forvaltninger i kommunen, hovedsageligt byggeri til administration og kulturelle formål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079