23948sdkhjf

Nye krav til VE-installatører fastlagt

Energistyrelsen har nu fastlagt kravene for, at virksomheder kan optages på listen over VE-installatører. Den angiver virksomheder, der er godkendt til at montere små vedvarende energianlæg.
Betingelserne for, at blive optaget på Energistyrelsens liste over virksomheder, der er godkendt til at montere små vedvarende energianlæg, er, at virksomheden har en medarbejder, der er VE-uddannet på et erhvervsakademi. Virksomheden skal desuden tilpasse sit kvalitetsledelsessystem efter Energistyrelsens krav og få det auditeret. Det skriver Tekniq.dk.

For at blive VE-uddannet medarbejder skal man gennemføre en eller flere af de fire mulige VE-uddannelser indenfor teknologierne solceller, solvarme, varmepumpe eller biovarme.

Klar med nye uddannelser
Erhvervsakademierne har netop udbudt de nye uddannelser. Uddannelserne er målrettet personer der ikke i forvejen har KSO- eller VPO-godkendelse.

For personer med KSO- eller VPO-godkendelse forhandler Tekniq med Energistyrelsen og Erhvervsakademierne om overførsel til VE-ordningen via merit eller via en godkendt prøve uden forud-gående kurser. Man forventer en snarlig afklaring og anbefaler KSO- og VPO-godkendte personer at afvente udfaldet af forhandlingerne.

På Tekniqs hjememside kan du finde beskrivelser af kurser og kursusudbyder i brochuren ”Få en VE-certificering indenfor …”
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096