23948sdkhjf

Stor hospitalsopgave til SLA

Den københavnske tegnestue skal tegne landskabet til et nyt 150.000 m² stort projekt med privathospital og videnbydel nær Gardermoen lufthavn uden for Oslo.
- Det er en fantastisk opgave, hvor SLA’s fulde spektrum af erfaringer og kompetencer indenfor nyskabende landskabsdesign for alvor kan komme i spil. Samtidig er vi glade for yderligere at styrke vores position i Norge med endnu et stort og vigtigt landskabsprojekt, siger Mette Skjold, administrerende direktør i SLA.

Byggeprocessen for det nye LHL Privathospital og Videnbydel begynder i 2015, og hele projektet forventes afsluttet i 2017.

Med sit landskabsprojekt transformerer SLA det eksisterende trafiktætte, utilgængelige og sumpede område på hospitalsgrunden til et helende landskab med en attraktiv natur, der åbner op for både rekreativ brug og rehabilitering i det fri.

Landskabsdesignet tager udgangspunkt i en bearbejdning og udnyttelse af det eksisterende terræn. Det sker ved at skabe naturlig lydisolering, læ og klimatilpasning samt rehabiliteringsaktiviteter for de svage hjerte- og lungepatienter gennem træer, vegetation og reaktivering af områdets karakteristiske dødishuller.

Privathospitalet placeres nær Gardemoen Lufthavn og vil sammen med vidensbydelen udgøre et areal på 150.000 m². Det er norske Nordic Office of Architecture, der står for bygningsarkitekturen.
Læs mere om: SLA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109