23948sdkhjf

Første spadestik til ny servicehal på Hanstholm Havn

I dag den 14. oktober går spaden i jorden til en ny servicehal på Hanstholm Havn. Hallens 1.200 m² er allerede udlejet til fem lokale virksomheder.
Thisteds borgmester Lene Kjelgaard Jensen tager det første spadestik til en ny servicehal, som skal bruges til lager og servicefaciliteter i forbindelse med servicering af fiskerflåden.

Hallen er på 1.200 m², og byggeprojektet er støttet af Fiskeriministeriet og EU gennem EFF-ordningen, og den nye servicehal skal stå færdig den 1. december, hvor fem lejere rykker ind. Blandt de nye lejere er flere virksomheder fra ejerkredsen bag North Sea Yard.

Halbyggeriet er seneste del af større havneplaner i Hanstholm, der for alvor er kommet skub i de seneste uger.

Licitation den 21. oktober
I sidste uge fik havnen finansministerens ord for, at staten vil støtte havnens udvidelsesplaner ved at konvertere en del af statens nuværende driftsomkostninger til en årlig millionudbetaling, der kan indgå i finansieringen af havnens nye ydermoler. Ugen inden kom nyheden om det nyetablerede værft North Sea Yard, der samler flere af Hanstholms lokale servicevirksomheder i et konsortium.

Thisted byråd behandler i øjeblikket finansieringsplanen for første etape af et ambitiøst udvidelsesprojekt, og Hanstholm Havn forventer at kunne gå i gang med anlægsarbejdet umiddelbart efter, at byrådet har godkendt finansieringsplanen. Den 21. oktober er der således licitation på første etape af det store anlægsprojekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109