23948sdkhjf

Tagfirma går mod strømmen og åbner ny afdeling

NovaTag, der blev stiftet i 2011, fejrede toårs fødselsdag med solid ordrebeholdning, sorte tal på bundlinien og indvielse af nyt domicil. Nu åbner man så en ny afdeling.
Hårdt målrettet arbejde, skarp fokus på tillid, kvalitet og sikkerhed, vidtrækkende erfaring, løbende videreuddannelse og innovativ udvikling af arbejdsmetoder og tagprodukter.

Det er kodeordene bag succes i det toårige tagfirma NovaTag A/S, der siden opstart som anpartsselskab i privatboligen sommeren 2011 har trodset byggeriets svage konjunkturer og skabt en solid platform med sorte tal på bundlinjen og en solid ordrebeholdning.

- Det er gået over al forventning med travlhed fra dag ét, og i dag beskæftiger vi mere end tyve medarbejdere, konstaterer adm. direktør Thomas Kræmmer, der i 2011 sammen med entreprisechef Brian Kristiansen satte sig for at skabe en ny innovativ virksomhed i tagbranchen.

Blandt de mange tagopgaver, firmaet har udført, nævner Thomas Kræmmer i flæng fra referencelisten udlægning af nye tage på den 1.800 m² stor multihal på Arsenaløen, Ringsteds nye Campushal på 1.550 m², Bagsværds nye skole på 6.521 m² , Danmarks Borgcenter og det nye isbjørnehus, Den Arktiske Ring i København Zoo.

Åbner ny serviceafdeling Øst
Thomas Kræmmer konstaterer, at grundlaget for firmaets succes er en gennemarbejdet vækststrategi, samt en professionel bestyrelse, der netop nu arbejder på at udfolde strategiens andet ben: Udvikling af NovaTag´s serviceafdeling til at dække hele Øst Danmark.

- Vi har fra starten haft tagopgaver for industrien, private bygherrer, totalentreprenører og det offentlige i fokus, men siden sommerferien har vi taget hul på at implementere strategiens andet ben. Det omfatter videreudvikling af serviceafdelingen, som tilbyder virksomheder og private gratis TagTjek, reparation af utætheder, mindre tagdækningsopgaver samt faste serviceaftaler, fortæller Thomas Kræmmer.

Han tilføjer, at den nye serviceafdeling under ledelse af den nyansatte servicechef Otto Kolbøl har haft en flyvende start med opgaver for blandt andet ejendomsselskaber, hospitalsvæsenet og medicinalindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109