23948sdkhjf

Første etape af 28.800 m² nybyggeri på vej

Første etape af den nye bydel Bagsværd Bypark er netop vedtaget af Gladsaxe Byråd. Planen er første skridt på vejen mod et bæredygtigt bolig- og erhvervskvarter i det tidligere Bagsværd Erhvervskvarter.
Nu kan der for alvor komme gang i den omdannelse, som Gladsaxe byråd startede i 2010 med helhedsplan for Bagsværd Bypark i det nordlige Bagsværd Erhvervskvarter. Lokalplanen åbner op for en samlet bebyggelse, som har fået navnet Solhusene.

Bebyggelsen består af tre åbne karréer, der varierer i etagehøjde, en høj enkeltstående bygning i 10 etager og en 1,5 etages bygning. Karréerne skråner mod syd, så der opnås et terrasseret bylandskab med god udnyttelse af solen. Deraf navnet Solhusene.

Læs mere: Plan for 28.800 m² nybyggeri i Gladsaxe.

Realisering af projektet
Det er nu op til grundejerne i området, hvornår det første spadestik skal tages. Ved det første byggeri i området skal der oprettes en grundejerforening, som sørger for at etablere og drive områdets fællesarealer.

Derudover er der indgået en udbygningsaftale med enkelte grundejere om ombygninger af vejkrydsene Krogshøjvej-Laurentsvej og Vadstrupvej-Grusgraven.

Ombygningerne vil ske i takt med udbygningen af lokalplanområdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109