23948sdkhjf

Genbrugsplads bygger om

Tarp genbrugsplads udvider og moderniserer. Til november står en stor ny genbrugsplads klar.
Der har længe været gang i byggeriet på grunden ved siden af Tarp genbrugsplads. Det har været startskuddet til første etape af det samlede byggeri, som skal blive til en stor ny genbrugsplads.

Nu starter arbejdet på den eksisterende plads, og imens åbnes der op for nabogrunden, som skal fungere som midlertidig plads. Til november slås de to grunde sammen, og en stor velindrettet genbrugsplads står klar til indvielse.

- Nu tager vi hul på anden etape af renoveringen af Tarp genbrugsplads. Vi har forsøgt at indrette den midlertidige plads, så den er overskuelig og tilgængelig. Men containere og båse står lidt anderledes og indkørsel og udkørsel foregår gennem samme port. Vi ser selvfølgelig frem til, at den nye plads åbner i november. Men inden da, kommer vi ikke uden om, at brugerne bliver berørt af byggerod og midlertidige forandringer. Vi håber, at alle vil vise hensyn og hjælpe til, at tingene kører glidende, fortæller Miljøteknikker Jan Jensen.

Større plads, bedre indretning
Borgere og virksomheder kan glæde sig til åbningen af den nye genbrugsplads i november. Pladsen bliver med 2500 m² over dobbelt så stor som hidtil.

- Vi både renoverer og udvider pladsen. Målet er at få en plads, der opfylder brugernes ønsker og behov, og som samtidig er mere arbejdsmiljøvenlig og overholder miljøkrav, udtaler Udvalgsformand for Plan & Miljø, John Snedker.

Pladsen vil ved indvielsen have en helt ny indretning med to kørebaner. Den ene leder brugere til båse, hvor blandt andet haveaffald, byggeaffald og jord aflæsses. Ved at benytter den anden kørebane, kommer man op på et hævet containerområde med ramper, hvor det er nemt at aflæsse affald.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078