23948sdkhjf

Gang i 15 projekter i Aarhus-haller

15 renoveringsprojekter til over 3 mio. kr. skal nu igangsættes i 11 af Aarhus’ selvejende idrætshaller.
11 selvejende idrætshaller i Aarhus har netop fået bevilget tilskud fra Aarhus Kommunes Genopretningspulje til forskellige renoveringsopgaver. Rådmand for Kultur og Borgerservice, Marc Perera Christensen, har fordelt den samlede pulje på 1,6 mio. kr.

Det betyder, at Vilhelmsborg nu får mulighed for at få udskiftet et tag og renoveret en barriere omkring ridebanen. Skovbakken Tennis & Squash skal have udskiftet gulvbelægningen i hallen og i Vejlby-Risskov Hallen skal lysarmaturer, lofter, vinduer og døre udskiftes flere steder.

50 procent medfinansiering
Det er en forudsætning for at få tilskud fra Genopretningspuljen, at de selvejende idrætshaller selv financierer 50 procent af anlægsudgiften til det ansøgte genopretningsprojekt. Alle 11 ansøgere har dokumenteret, at de er i stand til at opfylde det krav.

- Jeg er glad for, at vi nu med midlerne fra Genopretningspuljen får igangsat de meget vigtige renoveringer i byens selvejende idrætshal-ler. Med Genopretningspuljens 50/50 finansiering bevarer vi det selvejende initiativ og samtidig får vi meget meget mere ud af de kommunale kroner, vi giver til projekterne, siger Marc Perera Christensen, Rådmand for Kultur og Borgerservice.

En tilstandsvurdering har vist, at der fortsat er væsentlige genopretningsbehov i de selvejende idrætshaller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093