23948sdkhjf

Fuldt hus i 8Tallet

Den sidste af de 476 ejerboliger i det prisbelønnede byggeri 8Tallet på Amager Fælled er netop blevet solgt.
Internationalt er 8Tallet, som er tegnet af Bjarke Ingels tegnestue BIG, blevet udnævnt til verdens bedste boligbyggeri på World Architecture Festival i Barcelona. Tilbage i 2010 modtog huset også Scandinavian Green Roof Award og blev valgt til årets boligbyggeri i Danmark.

Interessen for de i alt 476 boliger i det prisbelønnede byggeri er også til at tage og føle på. Siden byggeriet stod færdigt i 2010 har boligerne hurtigt fået nye ejere, og nu kan 8-Tallet melde alt udsolgt.

- Vi påbegyndte salget af boligerne i 8Tallet lige midt i krisen, men alligevel er det gået overraskende hurtigt. Vi har gennemsnitligt solgt mellem 16 og 18 lejligheder om måneden, og det kan vi jo ikke være andet end tilfredse med, siger chefanalytiker Claus Lorentzen fra St. Frederikslund Holding, der har opført byggeriet.

Han peger blandt andet på byggeriets nyskabende og spændende arkitektur og den store omtale, det har fået, som en afgørende faktor for interessen i 8Tallet.

Udover boligerne rummer 8Tallet mindre erhvervsvirksomheder, og i stueetagen ligger en café, en delikatesseforretning, en grønthandler og en integreret institution til omkring 150 børn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078